Henkilökohtaista apua koirapalveluilla

Käytösterapialla eroon koiraongelmista

Käytösterapia tarjoaa apua yksittäisiin ongelmiin koirasi kanssa. Tarjoan henkilökohtaista ammattitaitoista opastusta erilaisissa koirien käytöshäiriötilanteissa, oli sinulla sitten mitä tahansa ongelmia koirasi kanssa.

Pentutestauksella löydät sen oikean

Pentutestauksella löydät juuri sinulle sopivan pennun. Etsit sitten käyttö-, työ- tai seurakoiraa, pentutestaus kertoo koiran persoonallisuudesta, joka vaikuttaa sen koko loppuelämään. Sopii kasvattajille sekä myös yksittäisille pennunostajille.

Hieromalla hyvinvointia koirallesi

Hieronta tarjoaa hyvinvointia kaikille koirille, esimerkiksi agility-, koti tai työkoiralle. Hieronta muun muassa poistaa stressiä, lieventää kipua ja nopeuttaa vammojen paranemista sekä treeneistä palautumista.

Asutko kaukana, puhelinkonsuntoinnilla apua ongelmiin.Tarvitseko konsultointia pennun hankinnassa?

Tarjoan myös muita palveluita niin isommissa, kuin pienimmissä asioissa kuten koirapennun hankinnassa. Voimme sopia erikseen myös puhelinkonsultoinnista, mikäli et pääse vastaanotolleni tai kotikäynti ei ole mahdollista.

Etkö ehdi kurssille, haluatko yksityisyyttä, ei hätää, yksityistunnit ovat sitä varten

Minulta saat yksityistunteja, joissa tarjoan yksityistä opetusta tai valmennusta juuri sinulle taikka pienelle koirakko porukalle. Yksityistunneilla voin auttaa sinua henkilökohtaisesti opastaen ongelmassa, johon tarvitsen ulkopuolista katsomaan ja arvioimaan tilannetta sekä antamaan neuvoja ja vinkkejä.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions