Palvelut

Ongelmakoiran vastaanotto

Ongelmakoirakoulutusta --- Apua koirien käytösongelmiin - mm. remmirähjäämiseen

Henkilökohtaista opastusta erilaisissa koirien käytöshäiriöissä yksityisvastaanotollani tai kotikäyntinä.

Meneekö pinna koiran kanssa ulkoilessa? Koetteleeko koira hermojasi? Kotona koira tottelee ja on muutenkin mukava, mutta ulkona se on täysin kuuro käskyillesi tai hallitsematon. Et saa koiraasi kontaktia ulkona. Räyhääkö koirasi remmissä muille koirille tai ihmisille?
Mitä pikemmiten otat yhteyttä käyttäytymisterapeuttiin sen parempi. Ongelmilla kun on tapana vain suurentua ja vaikeutua mitä kauemmin niiden antaa olla tai niitä sietää. Mitä nopeammin haet apua ongelmakäyttätymiseen sen ilmentymisestä, sitä helpompaa tulee olemaan sinun työsi sekä koiran poisopettaminen ongelmakäyttäytymisestä. On viisautta hakea apua silloin kun omat voimavarat on loppuunkulutet!

Käytösterapialla eroon koiraongelmista

Käytösterapia tarjoaa apua yksittäisiin ongelmiin koirasi kanssa. Ongelmakoirankouluttajana tarjoan henkilökohtaista ammattitaitoista opastusta erilaisissa koirien käytöshäiriötilanteissa, oli sinulla sitten mitä tahansa ongelmia koirasi kanssa. Aikainen puuttuminen helpottaa ongelmakäyttäytymisen poisopettamisessa ja pienet ongelmat eivät ehdi kasvaa suuremmiksi tai aiheuttaa lisää ongelmia. Minulta saat ammattitaitoista apua, kun omat keinosi ja voimavarasi on loppuun kuluneet. Tervetuloa rauhalliselle vastaanotolleni! Teen myös kotikäyntejä ja eroahdistusongelmissa kotikäynti onkin ainut vaihtoehto.

Käytösterapian hinnoittelu

  • Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme ongelman. Tässä tapaamisessa annan kirjallisen materiaalin sekä neuvot, kuinka toimia koiran kanssa seuraavaan tapaamiseen (2-4vk) saakka. [180€/max 2h]
  • Toisessa tapaamisessa käydään läpi edistyminen ja mieltäsi askarruttavat asiat. Teemme yhdessä harjoituksia koirasi kanssa ja tarvittavat uudet/päivitetyt toimintaohjeet seuraavaan tapaamiseen asti. [135€/max 1,5h]
  • 5-8 viikon kuluttua toisesta tapaamisesta tehdään yhteenveto edistymisestänne. Harjoittelemme lisää ja varmistetaan, että asiat toimivat kuten pitää. [135€/max 1,5h]

Kun perusaika ylittyy 5 – 30 min. Lisäveloitus 45€ tai 30 – 60 min. Lisäveloitus 90€.

Olen käytettävissä terapian jälkeen avustajana/terapeuttina: esimerkiksi apunanne lenkillä ohjaamassa toimintaanne 80€/h.

Tarjoan myös yhden vastaanottokerran terapian hintaan 220€/2h.

Havainnot käytösterapiasta

Olen todennut kolmen tapaamisen toimineen useiden ongelmakäytösten kohdalla erittäin hyvin ja tuloksellisesti. Tällä tavalla omistaja saa huomattavasti enemmän tukea ja opastusta ongelmatilanteen hallitsemiseen. Samalla myös harjoittelu tapahtuu valvotusti ongelmakoiraterapeutin kanssa.

Yksi terapiakerta sisältää niin paljon tietoa, että kaikki informaatio on hankala sulattaa kerralla, joten tauot ja harjoittelu tapaamisten välillä parantavat lopullista tulosta, kun edistymistä seurataan välillä. Etenkin pitkään jatkuneiden ongelmien kohdalla poisoppiminen on pitkä prosessi, joka vaatii aika ajoin tapahtuvaa edistymisen seuraamista.

Koirakoulu Koirankuje

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake,
niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!