Kurssit

Hakukurssi

Hakukurssi
  • Ensimmäisellä kerralla pieni teoriaa ja sen jälkeen harjoitus.
  • Seitsemän noin kahden tunnin pituista harjoituskertaa.
  • Jos innokkuutta löytyy, tutustutaan esineruutuun.

 

Jatkokurssi sopii koirakoille, jotka ovat jo hieman harjoitelleet hakua tai käyneet alkeiskurssin.

Kurssi sisältää:

  • kerrataan jo opittuja asioita,
  • vaikeutetaan hakua sekä syvennetään tietoja ja taitoja,
  • esineruutu harjoituksia innokkuuden mukaan ja
  • seitsemän noin kahden tunnin pituista harjoituskertaa.

 

Tiivistelmä

Hakukurssilla koirasi pääsee toteuttamaan luontaisia viettejä ja vaistojaan. Kurssilla saat nauttia yhdessä koiran kanssa luonnon helmassa ulkoilemisesta ja samalla saat koirasi aktivoitua. Hakukurssit ovat tarkoitettu kaikille koirille ikään tai rotuun katsomatta. Se sopii parhaiten avoimille ja ystävällisille koirille, mutta myös hieman pidättyväisille koirille.

Hakukurssi on koiralle hauskaa piiloleikkiä. Samalla opit huomaamaan, kuinka koiramme nauttivat löytäessään piilossa olevan ihmisen hyvän palkkion kanssa. Palkkioksi käytetään pääsääntöisesti hyviä makupaloja, jotka motivoivat koiraasi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hakukurssilla leikitään piilosta koiran kanssa!

Hakukurssi

Hakukurssi jatkuu läpi koko vuoden. Harjoittelemme siis myös talvisin, toki säärajoituksin. Hakuryhmä on kokoontunut vuosien ajan melko kiinteillä osallistujilla,  ja useasti jätän kurssin laittamatta kurssikalenteriin. Hakukurssille pääsee aina uusia mukaan, ja siksipä sinun kanttaa lähettää viestiä ja kysyä, jos hakuilu sinua kiinnostaa tai haluat tulla sitä kokeilemaan.  Ryhmään yleensä aina sopii uusia koirakoita, joten jos et löydä kurssia kurssikalenterista, lähtetä minulle viestiä, niin kerron lisää.