Palvelut

Konsultointipalvelu

Konsultointipalvelu

Konsultoin mielelläni niin isommissa kuin pienemmissäkin koiria koskevissa asioissa. Voimme sopia myös puhelinkonsultoinnista, mikäli et pääse vastaanotolleni tai kotikäynti ei ole mahdollista.

Puhelinkonsultointi

Puhelinkonsultoinnissa tutustun aiheeseen etukäteen. Kun olen saanut maksun tililleni, sovimme puhelinkonsultoinnin ajankohdasta.

Konsultointia koiran hankinnassa

Oletko hankkimassa koiran pentua tai jo aikuista koiraa tai olet peräti ottamassa kodinvaihtajan/rescue-koiran huomaasi?

Panostaminen asiaan ennen kuin olet koiran ottanut, voi parhaassa tapauksessa pelastaa sinut monelta murheelta tulevaisuudessa! Sääli tai ”onpas suloinen” yksinään on huono peruste/kriteeri koiran ottamiselle, aina on syytä tarkkaan miettiä, pystyykö täyttämään kaikki koiran tarpeet ja onko minulla tarpeeksi aikaa uudelle perheenjäsenelle. Koira tulee perheeseesi seuraavaksi 10 vuodeksi sinun huolehdittavaksesi.

Autan/helpotan mielelläni tilannettasi ja annan puolueettomana henkilö neuvot ja ohjeet.

Kerron mitä asioita kannattaa ottaa huomioon hankittaessa koiran pentua/aikuista koiraa ja riskeistä, jotka kannattaa huomioida, silloin kun niitä on.

Kodinvaihtajat

Kodinvaihtajat otan mielelläni vastaanotolleni ”analysoitavaksi”, jolloin koira on ns. puolueettomalla maalla, ja silloin pystyy paremmin diagnosoimaan koiran sen hetkistä olotilaa (stressitasoa, kuntoa, temperamenttia, käyttäytymistä jne.).

Koirakoulu Koirankuje

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake,
niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!