Koulutukset

Kurssit

Agility-kurssi

Agility

Vauhdikasta aktivointia koirallesi agilitykurssilla 

Agility on koiran ja omistajan yhteinen hauska ja vauhdikas laji, joka vahvistaa koirakon välistä luottamusta. Kursseilla opit turvallisen ja oikean tavan esteiden ja ohjausliikkeiden kouluttamiseen.

Arkitottelevaisuus

Arkitottelevaisuus

Arjen tottelevaisuutta arkitottiskurssilla

Arkitottelevaisuus kursseilla saat koirallesi lisää arkipäivän hallintaa ja taitoja, joiden avulla koirasi käyttäytyy kauniisti hihnassa jokaisessa tilanteessa. Kurssilla vahvistetaan suhdetta ja kontaktia.

namipalkka "uhka" vai mahdollisuuss

BH-käyttäytymiskurssi

Lisää hallittavuutta koirallesi BH-kurssilla

Kurssilta saat valmiudet BH- eli käyttäytymiskokeen suorittamiseen. Kurssilla harjoitellaan arkipäivän hallittavuutta jokapäiväisten häiriöiden keskellä. Sopii myös kotikoirille.

Koirakujeen hakukurssi

Hakukurssi

Hakukurssilla leikitään piilosta koiran kanssa

Hakukurssilla koirasi pääsee toteuttamaan luontaisia viettejä ja vaistojaan. Kurssilla voitte nauttia yhdessä luonnon helmassa ulkoillen ja samalla koiraa aktivoiden.

Jälkikurssi

Jälkikurssi

Tule jälkikurssille aktivoimaan koiraasi

Tule jälkikurssille aktivoimaan koirasi hajuaistia koiralle lajityypillisellä tavalla. Jälkikurssit tarjoavat mukavan tavan aktivoida koiraasi myös jäljestyksen muodossa.

Koirahieronta-kurssi

Koirahierontakurssi

Terveempää elämää omalle koirallesi hieromalla

Hierontakurssilla opit tuntemaan ja huoltamaan koirasi lihaksistoa. Hieronta on hyödyllistä niin koti- kuin harrastuskoirille ja sillä on useita koiran terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Koirakujeen naksutinkurssi

Naksutinkurssi

Tehokasta koulutusta naksuttimella

Naksutinkurssilla opit tehokkaan ja hauskan tavan opettaa koiraasi. Naksutinkoulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, jonka avulla voit nopeasti opettaa koirallesi uusia asioita.

Hajuntunnistus -kurssi

Nose work -kurssi

“Nose work” eli hajuntunnistusta tai hajuerottelua

Kurssilla koira oppii erottamaan etsittävän hajun muiden tuoksujen ja häiriöiden joukosta ja ilmaisemaan sen sijainnin, kuten myös nose work -harrastuksen perustaidot.

Koirakujeen pentukurssi

Pentukurssi

Pentukurssilla yhteisen elämän alkuun

Pentukurssilla opit kouluttamaan koiranpentuasi alusta asti oikein ja totuttamaan sen uusiin asioihin turvallisesti. Saat eväät miellyttävään yhteiseen elämään.

Kuva tulossa

Rally-toko

Erinomainen harrastus niin arkeen kuin kilpailun

Rally-tokossa koirakko suorittaa radan, joka koostuu erilaisista tehtävistä tai kylteistä, joissa on kuvattuna, mitä koiran tulee tehdä. Radalla on erilaisia käännöksiä, hyppyjä, seuraamista, pysähdyksiä, jne.

Tottelevaisuus-kurssi

Tottelevaisuus

Kaunista hallintaa koirallesi tokokurssilla

Tottelevaisuuskurssilla saat valmiudet TOKO-kokeisiin. Kursseilla harjoitellaan liikkeitä, joita voit hyödyntää arjessakin. Koirankujeelta löydät sopivan kurssin, niin kilpailevalle, kuin kotikoiralle.

Luennot

Koiran elekieli

Elekieli ja ilmeet

Miten ihminen voi oppia  ”puhumaan koiraa”?

Koirat kommunikoivat keskenään käyttäen elekieltä ja erilaisia signaaleja. Usein nämä eleet ja signaalit ovat niin pieniä ja nopeita, että ne jäävät ihmiseltä näkemättä.

Ensiapua koiralle

Ensiapu

Valmiudet antamaan ensiapua koiralle

Ensiapukurssilla opit tunnistamaan lämpöhalvauksen oireet, elvyttämään koiraa ja lukuisia muita hyödyllisiä taitoja, joita voit yllättäen tarvita jopa pelastaaksesi koirasi hengen.

Johtajuus-luento

Johtajuus

Järjestelmälliseksi ja reiluksi johtajaksi luennolla

Johtajuusluennolla opit kuinka olla järjestelmällinen ja reilu johtaja koirallesi. Luento vahvistaa asemaasi oikeudenmukaisena laumanjohtajana. oikeudenmukaiseksi.

Oppiminen-luento

Oppiminen

Opi opettamaan koiraasi luennolla

Luennolla lisäät taitojasi koirien oppimisesta ja ratkaisuja ongelmiin koirasi kanssa. Saat ratkaisuja seuraaviin ongelmiin kuten miksi koira ei tottele tai opi uusia asioita.

Ruokinta-luento

Ruokinta

Paremmalla ruokinnalla terveyttä koiralle

Ruokintaluennolla opit kuinka ruokinta vaikuttaa koiran yleiskuntoon, lihaksistoon sekä ylipäätään sen terveyteen. Luennolla käydään läpi ruoka-aineita ja niiden merkitystä sekä eri-ikäisten ja -käyttötarpeisen koirien tarpeet.

Koiran stressit

Stressi

Opi lukemaan koirien elekieltä ja ilmeitä

Luennolla vahvistat taitojasi ymmärtämään koirasi eleitä ja ilmeitä. Koirien eleet ja signaalit on nopeita ja huomaamattomia, joten ihminen usein tulkitsee niitä väärin.

Koirakoulu Koirankuje

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake,
niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!