Arjen tottelevaisuutta arkitottelevaisuuskurssilla

Arkitottelevaisuus kursseilla saat koirallesi lisää arkipäivän hallintaa ja taitoja, joiden avulla koirasi käyttäytyy kauniisti hihnassa jokaisessa tilanteessa. Arkitottelevaisuuskurssilla vahvistetaan suhdetta ja kontaktia.

 

Arkitottelevaisuuskurssi I sisältää:

 • tottelevaisuusharjoituksia
 • muiden ihmisten ja koirien kohtaamista kauniisti
 • katsekontaktia
 • hihnassa kävelyä kauniisti ilman vetämistä
 • oikea-aikaista palkitsemista
 • koiran aktivointia eri keinoin

Lisäksi kurssi sisältää kirjallisen materiaalin sekä luennon johtajuudesta ja koiran oppimisesta

 

Arkitottelevaisuuskurssi II parantaa koirakon välistä suhdetta ja kontaktia. Arkitottelevaisuuskurssi sisältää:

 • aikaisemmalla kurssilla käytyjen asioiden vahvistamista
 • ohjaajan ja koiran kontaktin vahvistamista
 • eri harrastuslajien kokeilua
 • muutamien ongelmien poisopettamista, kuten vasten hyppiminen
 • kaupunkikierroksen, jossa opittuja asioita harjoitellaan käytännössä

Lisäksi arkitottelevaisuuskurssi II sisältää luennon koiran elekieliluennon, joka auttaa lukemaan paremmin koiran elekieltä. Kurssin tavoitteena on koira, jonka kanssa on hauska puuhailla ja joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Lisää arkitottelevaisuuskursseista

Kaikenkokoisten ja ikäisten koirien tulisi osata käyttäytymisen perussäännöt. Perusasioihin kuuluu kauniisti odottaminen ja tervehtiminen. Hihnassa kävely nätisti ja hyppimättä oleminen tervehdittäessä. Katsekontakti on hyvä osata, sillä se luo hyvää ja turvallista oloa paikassa kuin paikassa. Katsekontakti kertoo myös hyvästä suhteesta ja halukkuudesta oppia. Jokainen koiranomistaja on velvollinen opettelemaan ja ymmärtämään koiraansa, sen kieltä ja sen käyttäytymisen syitä. Arkitottelevaisuuskurssilla opit palkitsemaan koiraasi oikea-aikaisesti ja opettamaan käytännön asioista oikealla tavalla. Kuinka koira oppii ja kuinka opetat koirasi oikein. Lisäksi opit lukemaan koirasi elekieltä paremmin ja sitä kautta opetusprosessi tulee olemaan helpompaa koirallesi ja sinulle.

Arkitottelevaisuuskurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa opettamaan koiraansa. Kyllä vanhakin oppii.

Jos sinusta tuntuu, että tarvitset arkipäivän hallintaan lisää opetusta ja koulutusta sekä itsellesi että koirallesi, tämä arkitottelevaisuuskurssi on oikea kurssi tulla näitä asioita vahvistamaan ja miksei opettelemaankin. Hihnassa kävely on monelle suuri ongelma, etenkin kun on muita häiriöinä, arkitottelevaisuuskurssilla on sopivasti häiriötä ja lisäksi saat vertaistukea muilta kurssilaisilta.

 

Huom! Tämä kurssi ei ole ongelmakoirakoulutusta. Jos koirasi on aggressiivinen, se tarvitsee yksityisen käynnin, ryhmiin ei oteta aggressiivisesti käyttäytyviä koiria, ettei muiden kurssilaisten koirille pääse tapahtumaan mitään ikävää.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions