Kurssikalenteri

Agility-alkeis-jatkokurssi (perjantai-ryhmä)

Agility-alkeiskurssi

Aloituspäivämäärä

pe 25.08.2023

Aloitusaika

17:00

Koulutus

Agility- alkeisjatkokurssi

Käyntikerrat

4

Max koirakko

4

Lopetuspäivämäärä

pe 13.10.2023

Päättymisaika

17:50

Tapahtumapaikka

Koirakoulu Koirankuje, Siuntio (Palojärvi)

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.8.23 mennessä

Tapahtuman kuvaus

Agility -alkeisatkokurssi kotiharrastajille (ei kilpaileville) alkaa pe 25.8., jatkuen 15.9., 29.9. ja 13.10.23 yhteensä 4 krt  klo 17 – 17.50 Koirankujeen kentällä Palojärvellä. Kurssi sopii jo hiukan esteet hallitseville koirille. Harjoituskertoja on yhteensä 4 kertaa.

Koko kurssin hinta 138 €. Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 15.5.2023 mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta. Mikäli et pääse kaikille kerroille, niin valitse sopiva määrä kertoja lipuista ja laita ilmoittautumiseen mille kerroille et pääse.

Maksa vasta kun olet saanut hyväksymisilmoituksen.

Kurssin sisältö

Agility -alkeis-jatkokurssilla opitaan lisää hallintaa ja oikealla tavalla esteiden suorittamista, ilman kiirettä ja hätiköintiä. Mikäli koiran hallinnassa on puutteita, voi se silti osallistua kurssille, koska koirat pidetään tällöin turvallisesti hihnassa. Näin koirat eivät myöskään häiritse muita kurssilla olevia koiria ja kaikki nauttivat kurssilla olosta. Alussa käydään kaikki esteet vielä lävitse ja kun taidot lisääntyvät teen myös pieniä ratoja, joita jokainen pääsee harjoittelemaan.

Lisää tietoa

Lisää tietoa Agiity-koulutuksesta: agility

Tapahtumapaikka

Koirakoulu Koirankuje

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake,
niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!