Damirazin Stadin Kundi
”Tazi”

Hovawart
musta ruskein merkein
12.9.1997 – 6.7.2011
uros

Terveys:

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Silmät: terveet

Luonne:

Tazi oli pennusta asti hyvin voimakastahtoinen yksilö, hän ei ole koskaan pelännyt mitään ja rohkeutta riitti. Kantti ei petä, mutta tervejärki oli kuitenkin tallella. Mieheni risti sinut Paavo Perskärpäseksi, joka hyvin kuvasi sinua. Tazi olit aina siellä missä minä tai mieheni oli. 🙂 
Tämän herran kanssa oli tarkoitus kilpailla aina käyttövalioksi saakka ja miten pitkälle tällä temperamenttisella koiralla oltaisi päästykään. Valitettavasti kilpailu-ura keskeytyi jo alle 5 vuoden iässä v. 2002, jolloin Timo Talvio totesi kuvauksissa, että hänellä on väljyyttä kahden niskanikaman välissä. 
Valitettavasti kivut ja säryt vaihtelivat niin paljon, ettei kilpailu-uran jatkamista voinut ajatellakaan ja siksi Tazi siirtyi sairaseläkkeelle 4,5 vuotiaana. Tazin kanssa ehdittiin kilpailemaan pk-puolella voittajajäljellä, haussa ja etsintäkokeessa sekä tokon voittajaluokassa. 
Tazi oli ensimmäinen muotovaliokoirani, ja samalla myös ensimmäinen Damirazin kennelin hovawart-kasvatti, joka saavutti muotovalion arvon.

Meriitit:

• tokossa kilpaili voittajaluokassa
•pk:ssa kilpaili voittajajäljellä, avoimessa haussa ja etsintäkokeessa
•hovawarttien erikoisnäyttelyssä v. 2006 ROP-veteraani
Näytä
Piilota
Call Now
Directions