Sopimus- ja peruutusehdot sekä ohjeita

  • Jokainen on vastuussa omasta koirastaan ja sen tekemisistä koulutuskentällä ja harjoituksissa.
  • Koirankuje on vakuuttanut itsensä ja koiransa.
  •  POISSAOLOT: Poissaoloista tulee AINA ilmoittaa kouluttajalle, hyvissä ajoin, viimeistään 2 (kaksi) tuntia ennen harjoituksen alkua puh. 050-384 3607, jätä viesti vastaajaan, jos en vastaa. Näin olet huomaavainen muita kurssilaisia ja kouluttajaa kohtaan, emmekä turhaan odota ketään, joka ei tulekaan. Kiitos.
  • Huom! Jos sinulla on ilmoitusluonteista asiaa niin voit lähettää myös tekstiviestin, mutta jos on kysyttävää niin soita tai lähetä sähköpostia.
  •  Korvausmahdollisuus eläinlääkärintodistusta vastaan tai mikäli etukäteen on sovittu useamman kerran poissaolojen korvausmahdollisuudesta ja korvaaville tunneille mahtuu ylimääräisenä mukaan. Yksi poissaolo ei oikeuta korvausmahdollisuuteen. Koirankujeesta johtumattomista syistä aiheutuneita poissaoloja ei korvata.
  • Peruutusehto: vahvistetusta kurssipaikasta veloitetaan 50% kurssimaksusta, mikäli peruutus tulee myöhemmin kuin 1 (yksi) viikko ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee kurssin alkamisen jälkeen veloitetaan 100% kurssimaksusta.  
  • Ongelmakoiravastaanotto, yksityistunnit ja koirahieronta-ajat tulee peruuttaa vähintään 48 tuntia (2 vrk) ennen sovittua tapaamista, mikäli peruutus tulee myöhemmin veloitetaan 50% hinnasta. Mikäli peruutus tulee 24 h tai myöhemmin ennen sovittua tapaamista veloitetaan 100% hinnasta.

Kurssivahvistuksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan kurssimaksun, jota ei palauteta. Kurssin keskeyttäminen ei oikeuta rahojen palauttamiseen, ehkä mahdollisuuden korvaustunteihin, riippuen syystä.  

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. 
Kilometrikorvaus 0,55€/km tai sopimuksen mukaan.

Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.

 

Näytä
Piilota
Call Now
Directions