Luennot koiranomistajille

Pidän erilaisia luentoja koiranomistajille. Jos haluat minut luennoimaan esimerkiksi seurallenne, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Järjestelmälliseksi ja reiluksi johtajaksi luennolla

Johtajuusluennolla opit kuinka olla järjestelmällinen ja reilu johtaja koirallesi. Luento vahvistaa asemaasi oikeudenmukaisena laumanjohtajana. oikeudenmukaiseksi.

Opi opettamaan koiraasi luennolla

Luennolla lisäät taitojasi koirien oppimisesta ja ratkaisuja ongelmiin koirasi kanssa. Saat ratkaisuja seuraaviin ongelmiin kuten miksi koira ei tottele tai opi uusia asioita.

Pidempää yhteiseloa vähentämällä koiran stressiä

Luennolla opit kuinka vähentää koiran stressitekijöitä. Vähentämällä stressiä koirasi elämästä lisäät sen hyvinvointia ja saatte nauttia yhteiselostanne pidempään.

Opi lukemaan koirien elekieltä ja ilmeitä

Luennolla vahvistat taitojasi ymmärtämään koirasi eleitä ja ilmeitä. Koirien eleet ja signaalit on nopeita ja huomaamattomia, joten ihminen usein tulkitsee niitä väärin.

Valmiudet antamaan ensiapua koiralle

Ensiapukurssilla opit tunnistamaan lämpöhalvauksen oireet, elvyttämään koiraa ja lukuisia muita hyödyllisiä taitoja, joita voit yllättäen tarvita jopa pelastaaksesi koirasi hengen.

Paremmalla ruokinnalla terveyttä koiralle

Ruokintaluennolla opit kuinka ruokinta vaikuttaa koiran yleiskuntoon, lihaksistoon sekä ylipäätään sen terveyteen. Luennolla käydään läpi ruoka-aineita ja niiden merkitystä sekä eri-ikäisten ja -käyttötarpeisen koirien tarpeet.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions