Koirakurssit aktivointiin ja luottamuksen lujittamiseen

Pentukurssilla yhteisen elämän alkuun

Pentukurssilla opit kouluttamaan koiranpentuasi alusta asti oikein ja totuttamaan sen uusiin asioihin turvallisesti. Saat eväät miellyttävään yhteiseen elämään.

Hakukurssilla leikitään piilosta koiran kanssa

Hakukurssilla koirasi pääsee toteuttamaan luontaisia viettejä ja vaistojaan. Kurssilla voitte nauttia yhdessä luonnon helmassa ulkoillen ja samalla koiraa aktivoiden.

Tule jälkikurssille aktivoimaan koiraasi

Tule jälkikurssille aktivoimaan koirasi hajuaistia koiralle lajityypillisellä tavalla. Jälkikurssit tarjoavat mukavan tavan aktivoida koiraasi myös jäljestyksen muodossa.

Lisää hallittavuutta koirallesi BH-kurssilla

Kurssilta saat valmiudet BH- eli käyttäytymiskokeen suorittamiseen. Kurssilla harjoitellaan arkipäivän hallittavuutta jokapäiväisten häiriöiden keskellä. Sopii myös kotikoirille.

Terveempää elämää omalle koirallesi hieromalla

Hierontakurssilla opit tuntemaan ja huoltamaan koirasi lihaksistoa. Hieronta on hyödyllistä niin koti- kuin harrastuskoirille ja sillä on useita koiran terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Tehokasta koulutusta naksuttimella

Naksutinkurssilla opit tehokkaan ja hauskan tavan opettaa koiraasi. Naksutinkoulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, jonka avulla voit nopeasti opettaa koirallesi uusia asioita.

Vauhdikasta aktivointia koirallesi agilitykurssilla 

Agility on koiran ja omistajan yhteinen hauska ja vauhdikas laji, joka vahvistaa koirakon välistä luottamusta. Kursseilla opit turvallisen ja oikean tavan esteiden ja ohjausliikkeiden kouluttamiseen.

Hyödyllisiä arkipäiväntaitoja koirallesi

Arjentaitoja- kurssilla opetellaan niin koti-, kuin aktiiviharrastajan koiralle hyödyllisiä arkipäivän taitoja. Kurssilta saat hyödyllisiä vinkkejä koirasi aktivointiin ja jokapäiväistä elämää helpottavia oppeja.

Arjen tottelevaisuutta arkitottiskurssilla

Arkitottelevaisuus kursseilla saat koirallesi lisää arkipäivän hallintaa ja taitoja, joiden avulla koirasi käyttäytyy kauniisti hihnassa jokaisessa tilanteessa. Kurssilla vahvistetaan suhdetta ja kontaktia.

Kaunista hallintaa koirallesi tokokurssilla

Tottelevaisuuskurssilla saat valmiudet TOKO-kokeisiin. Kursseilla harjoitellaan liikkeitä, joita voit hyödyntää arjessakin. Koirankujeelta löydät sopivan kurssin, niin kilpailevalle, kuin kotikoiralle.

Muita kursseja sinun ja koirasi iloksi

  • Näyttelyharjoituskurssi
  • Noutokurssi naksuttimella
  • Viestikurssi
  • Verijälkikurssi, Mejä

Lisätietoa kursseista tulossa..

Minulta on mahdollisuus tilata räätälöityjä kursseja toiveidesi mukaan.

Lisätietoa koirakursseista

Kaikki kurssit ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan esimerkiksi seuroille, pienryhmille tms. Pyydä erillinen tarjous. 

Kurssit eivät ole tarkoitettu ongelmakoirille, jos koirasi on esimerkiksi agressiivinen tai ei tule toimeen muiden koirien kanssa, ota yhteyttä minuun, niin tehdään juuri sinulle ja koirallesi sopiva koulutussuunnitelma.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions