Wili

Sekarotuinen
20.4.1994 – 19.2.2008
uros

Luonne:

Mahdottoman ihana ja helppo koira. Erittäin vilkas, lapsirakas ja sosiaalinen toisten koirien kanssa. Piti puolensa tarpeen tullen, mutta ei ole koskaan rähjännyt kenellekään, saati sitten tapellut. Irti pystyi pitämään missä vaan.

Wilin kanssa harrastettiin pelastuskoirien raunioetsintää, jossa hän suoritti peruskokeen. Kävimme myös match-show’ssa muutamia kertoja. Perustottelevaisuus oli tietysti hanskassa. Tässä yhteydessä on pakko kyllä todeta, että eipä tämä monirotuinen koira eläinlääkärilaskuilla minua vaivannut.  

Wili tuli meille 1995 n. 1 vuoden ikäisenä täydentämään laumaamme. Vuonna 1994 jouduimme lopettamaan Beniton ja 3 kuukauden päästä jouduimme lopettamaan toisen koiramme, mieheni 10 vuotiaan hovawartin, Fredin, suorilta jaloilta henkitorven halvaantumisen takia, jolloin perheeseemme jäi yhtäkkiä vain yksi koira, Rizi. 
Rizi oli koko 8 vuoden ajan elänyt kolmen koiran laumassa, joten hänen oli vaikea sopeutua yksinoloon. Perheemme lapset olivat silloin kovin pieniä, eikä aikaa ollut pentukoiran ottamiseen, joten etsin lähes vuoden uutta täysikasvuista koiraa perheeseemme ja lopulta kaverini kautta (kiitos Vaavi ja Gabi) sellainen löytyi.
Näytä
Piilota
Call Now
Directions