Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/08/2019 - 17/10/2019
7:30 pm - 8:30 pm

Tapahtumapaikka
Koirakoulu Koirankuje

Kategoriat


Nose work ajoneuvo-etsintä Dusty 28.5.17

NOSE WORK tutustumiskurssi alkaa to 15.8.19 jatkuen 17.10.19 asti yhteensä 10 harjoituskertaa klo 19.30-20.30.

Koko kurssin hinta 271€. Paikka Koirankujeen vastaanottotila. Laatikko- ja sisätilaetsintää. Mukaan mahtuu 4-6 koirakkoa.

Mikäli haluat osallistua 9-6 kerralle, se onnistuu, hinnat tällöin 244€ – 165€. Valitse silloin lipun tyyppi kohdasta haluamasi kertamäärä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mille kerroille et pääse mukaan. Jos pääset alle 6 kertaa, ole yhteydessä minuun, niin katsotaan onko vapaita paikkoja.

NOSE WORK TUTUSTUMISKURSSI sisällöstä

Nose work tutustumiskurssi’lla harjoitellaan tunnistamaan eukalyptus haju ja vahvistamaan löydön ilmaisua. Hajutunnistuksen edistyessä otetaan mukaan jo laatikotkin.

Ensimmäisellä kerralla on luento nose workista. Tällä kerralla koirat jäävät vielä kotiin.

Sitovat ilmoittaumiset ja maksu 1.8.2019 mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta.

Kurssimaksu tilille FI30 3636 3002 2450 41/Koirankuje.

Oma koirani aussie Dusty suoritti eukalyptus hajutestin hyväksytisti 7.4.2018.

NOSE WORK = HAJUTUNNISTUS TAI HAJUEROTTELU

Nose workissa etsitään määrättyjä hajuja eri ympäristöissä, sisällä laatikoista, erilaisista pinnoista ja ulkona kulkuneuvoista. Laji on kotoisin USA:sta (2008).

Nose Work eli hajutunnistus sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Sopii myös aroillle, kuurolle ja sokeille, koirille, koska tässä vaaditaan koiralta vain nenää. Perushallinta on riittävä osaamistaso, muuta ei lajiin osallistuminen vaadi. Koulutus tapahtuu yksi koira kerrallaan, muut odottavat toisaalla (poissa treenitilasta), joten sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Laji on mukavaa tekemistä ja hauskaa aktivointia sekä ihmisille että koirille. Koulutuksessa käytetään vain positiivista vahvistamista ja koirat totutetaan asteittain häiriöihin.

Mikäli kaipaat haasteista voit jatkaa harrastusta eteen päin ja myöhemmin osallistua ensin hajutestiin ja sitten kokeilisiin ja kilpailuihin.

Lisää tietoa löytyy Nose Work Finland ry:n nettisivuilta.https://www.noseworkfinland.com/

www.koirankuje.fi/kurssikalenteri

Nose work

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions