Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 30/03/2022 - 18/05/2022
7:00 pm - 8:00 pm

Tapahtumapaikka
Koirakoulu Koirankuje

Kategoriat


Nose work hajutunnistus Koirakoulu Koirankuje

Nose work eli hajutunnistus eli hajuerottelu tutustumiskurssi alkaa luennolla ke 30.3.22 klo 19 (sis. kirjallisen materiaalin) jatkuen tämän jälkeen 6 harjoituskerralla aina 18.5.22 asti klo 19.eli yhteensä 7 krt. Kurssia ei ole 20.4.

Paikkana Koirankujeen sisäkoulutustila, Palakoskenmäki 47, Huhmari (Palojärvi). Mukaan mahtuu max 6 koirakkoa. Koko 7 krt kurssin hinta 220€, luento pakollinen. Yksi koira kerrallan sisätiloissa etsimässä. Samaan aikaan saavat muut olla katsomassa toisten suorituksia, jos ohjaajalle sopii.

Sitovat ilmoittaumiset ja maksu 22.3.2022 mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta. Maksa kurssimaksu vasta kun olet saanut hyväksymisen kurssille. Kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään 4 koirakkoa. 

Kurssimaksu tilille FI30 3636 3002 2450 41/Koirankuje.

Oma koirani aussie Dusty suoritti eukalyptus hajutestin hyväksytisti 7.4.2018.

NOSE WORK = HAJUTUNNISTUS TAI HAJUEROTTELUSTA

Nose workissa etsitään määrättyjä hajuja eri ympäristöissä, sisällä laatikoista, erilaisista pinnoista ja ulkona kulkuneuvoista. Laji on kotoisin USA:sta (2008).

Nose Work eli hajutunnistus sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Sopii myös aroillle, kuurolle ja sokeille, koirille, koska tässä vaaditaan koiralta vain nenää. Perushallinta on riittävä osaamistaso, muuta ei lajiin osallistuminen vaadi. Koulutus tapahtuu yksi koira kerrallaan, muut odottavat toisaalla (poissa treenitilasta), joten sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Laji on mukavaa tekemistä ja hauskaa aktivointia sekä ihmisille että koirille. Koulutuksessa käytetään vain positiivista vahvistamista ja koirat totutetaan asteittain häiriöihin.

Mikäli kaipaat haasteista voit jatkaa harrastusta eteen päin ja myöhemmin osallistua ensin hajutestiin ja sitten kokeilisiin ja kilpailuihin.

www.koirankuje.fi/kurssikalenteri

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions