Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/08/2020 - 21/10/2020
12:00 am - 5:45 pm

Tapahtumapaikka
Koirakoulu Koirankuje

Kategoriat


Nose work ajoneuvo-etsintä Dusty 28.5.17

NOSE WORK jatkokurssi alkaa ke 19.8.20 jatkuen 21.10.20 asti yhteensä 10 harjoituskertaa klo 16.45-17.45.

Koko kurssin hinta 271€. Paikka Koirankujeen vastaanottotila (laatikko-, ulko- ja sisätilaetsintää. Mukaan mahtuu max 4 koirakkoa, etuoikeus aikaisemmin nosen kursseillani olleilla.

Mikäli haluat osallistua 4-9 kerralle, se onnistuu, hinnat tällöin 116€ – 244€. Valitse silloin lipun tyyppi kohdasta haluamasi kertamäärä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mille kerroille et pääse mukaan. Mikäli haluat tulla harvemmin (1-4) mukaan jatkokurssille, ota yhteyttä erillisellä viestillä, katsotaan, onko paikkoja vapaana.

NOSE WORK JATKOKURSSI sisällöstä

Nose work alkeiskurssi’lla etsitään eukalyptus ja laakerinlehti hajuja ulkoa, ajoneuvoista eri korkeuksilta. Laatikot ja sisätila ovat etsinnöissä myös mukana.

Sitovat ilmoittaumiset ja maksu 5.8.20 mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta.

Kurssimaksu tilille FI30 3636 3002 2450 41/Koirankuje.

Oma koirani aussie Dusty suoritti eukalyptus hajutestin hyväksytisti 7.4.2018.

NOSE WORK = HAJUTUNNISTUS TAI HAJUEROTTELU

Nose workissa etsitään määrättyjä hajuja eri ympäristöissä, sisällä laatikoista, erilaisista pinnoista ja ulkona kulkuneuvoista. Laji on kotoisin USA:sta (2008).

Nose Work eli hajutunnistus sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Sopii myös aroillle, kuurolle ja sokeille, koirille, koska tässä vaaditaan koiralta vain nenää. Perushallinta on riittävä osaamistaso, muuta ei lajiin osallistuminen vaadi. Koulutus tapahtuu yksi koira kerrallaan, muut odottavat toisaalla (poissa treenitilasta), joten sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Laji on mukavaa tekemistä ja hauskaa aktivointia sekä ihmisille että koirille. Koulutuksessa käytetään vain positiivista vahvistamista ja koirat totutetaan asteittain häiriöihin.

Mikäli kaipaat haasteista voit jatkaa harrastusta eteen päin ja myöhemmin osallistua ensin hajutestiin ja sitten kokeilisiin ja kilpailuihin.

Lisää tietoa löytyy Nose Work Finland ry:n nettisivuilta.https://www.noseworkfinland.com/

www.koirankuje.fi/kurssikalenteri

Nose work

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions