Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/08/2019 - 05/09/2019
6:30 pm - 7:30 pm

Tapahtumapaikka
Koirakoulu Koirankuje

Kategoriat


KANTTARELLI- JA SIENIKOIRAKURSSI

alkaa to 15.8.19 klo 18.30 Koirankujeen tiloissa Palojärvellä. Kurssi kestää 4 kertaa ja sen hinta on 116€. Sitovat ilmoittautumiset 1.8.19 mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta. Koirankujeen nose work kurssilaisilla etuoikeus. Saa ottaa omat sienet mukaan, ja etenkin jos haluat opettaa jonkin muun sienen kuin kattarellin.

Kanttarelli- ja sienikoirakurssilla opetellaan tunnistamaan ohjaajan valitsema sieni esim. kanttarelli, suppilovahvero. Tunnistaminen tapahtuu samaa tapaan kuin nose workissa. Opetetaan yksi sieni ja sen hajun tunnistaminen ensin purkista ja sitten siirretään sienipurkki metsään.

KANTTARELLI- JA SIENIKOIRAKURSSI MUKAVA TAPA HYÖDYNTÄÄ KOIRAN HAJUAISTIA

Metsässä liikkuminen ja sienien etsintä on mukavaa puuhaa sekä koiralle että omistajalle. Suurin haaste on metsän muut hajut, jotka ovat ns. häiriöhajuja ja niiden vaikutus sienien etsintää riippuu kovasti koirasta, kuinka motivoitunut se on etsimään nimenomaan sieniä eikä muita hajuja. Erinomainen hajuaisti onkin tässä lajissa kullan arvoinen. Harjoittamalla sienien etsintää ja niistä positiivisesti palkkaamalla saadaan yhteistyö pelaamaan.

https://koirankuje.fi/tapahtumat/

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions