Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 13/08/2019 - 01/10/2019
5:45 pm - 6:35 pm

Tapahtumapaikka
Koirakoulu Koirankuje

Kategoriat


Agilityssä voi jopa lentää tuumaa Dusty.

AGILITYKURSSI alkaa TI 13.8.19 KLO 17.45 Koirankujeen kentällä

Agilitykurssi kotiharrastajille (ei kilpaileville) alkaa ti 13.8. – 15.10.2019 klo 17.45 – 18.35 Koirankujeen kentällä Palojärvellä. Kurssi sopii kaikille, joille agilityesteet ovat jo hiukan tuttuja. Kesän kurssilaisilla etuostooikeus kurssipaikoille.

Agilitykurssilla opitaan halllintaa ja oikealla tavalla esteiden suorittamista, ilman kiirettä ja hätiköintiä. Mikäli koiran hallinnassa on puutteita, voi se silti osallistua kurssille, koska koirat pidetään tällöin turvallisesti hihnassa. Näin koirat eivät myöskään häiritse muita kurssilla olevia koiria ja kaikki nauttivat kurssilla olosta. Alussa käydään kaikki esteet lävitse ja kun taidot lisääntyvät teen myös pieniä ratoja, joita jokainen pääsee harjoittelemaan.

Agilitykurssi kokoontuu yhteensä 10 kertaa. Koko kurssin hinta 250€. Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 1.8. mennessä, jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta. Voit osallistua niin monelle kerrralle kuin sinulle sopii. Muiden kertojen hinnat löydät ja voit valita alla olevista lippuista.

Mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla. Kertalippu 30 euroa ja ilmoittautuminen sekä maksu 1 viikko ennen ko. kertaa.

https://koirankuje.fi/kurssit/agility/

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Näytä
Piilota
Call Now
Directions