Nose work ajoneuvoetsintä Dusty 28.5.17

Hei kaikki,

Koirankujeen uudet koirakurssit keväälle ja kesälle alkavat huhtikussa. Kurssivalikoimasta löytyy pentukurssi, pentujatkokurssi, BH-käyttäytymiskurssi, rally-tokokurssi, hakukurssi, agility alkeet ja -jatkokurssit, nose work tutustumis- ja alkeis- sekä jatkokurssit. Tulossa myös jälkikurssi, joka kokoontuu iltapäivisin. Kurssikalenteri päivittyy joka viikko ja tällä hetkellä sieltä puuttuvat vielä agilitykurssit, jotka alkavat Koirankujeen omalla kentällä Palojärvellä heti kun kenttä kuivuu. Todennäköinen alkamisaika on joko ke 8.4. ja to 9.4. tai ke 15.4. ja to 16.4.

Käyhän valitsemassa oma kiva kurssi keväälle ja kesälle.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin Koirankujeen koirakot. 🙂

https://koirankuje.fi/tapahtumat/

 

Näytä
Piilota
Call Now
Directions