Hei kaikki Koirankujeen nykyiset ja tulevat asiakkaat!

Tulen päivittämään kaikki elokuussa viikoilla 33 ja 34 alkavat  kurssit kurssikalenteriin kesäkuun loppuun mennessä.

Tulossa on jälleen tutut ja suositut kurssit: pentukurssi, pentujatko-/arkitottiskurssi, metsäjälkikurssi, hakukurssi, nose work kurssit jatko ja uusi tutustuminen, rally-toko ja tokokurssit sekä harrastus-agility ei kilpailu agilityä.

Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan jo nyt! Muun muassa pentukurssille on jo varattu puolet paikoista. Ole siis nopea ja laita viestiä heti sinua kiinnostavasta kurssista. Ennakkoilmoittautuinen ei sido, olet vain etuoikeutettu kurssille, kun lunastat paikkasi ohjeiden mukaan.

Kivaa ja rentoa kesää kaikille sekä tulosrikasta kesää kisailijoille!

Koirankujeisin kesäterveisin Kikka

https://koirankuje.fi/tapahtumat

Näytä
Piilota
Call Now
Directions